KBC Assist

Wat is KBC Assist?

Heb je een auto-ongeval of schade aan je wagen of aan je huis? Werd er bij je ingebroken en een diefstal gepleegd? Of heb je dringend hulp van de bijstandscentrale nodig? Pech kan iedereen overkomen en het zorgt voor stress! Je weet soms niet onmiddellijk wie je moet contacteren en op welke manier je dat moet doen. Daarom is er nu KBC Assist.

Met deze smartphone-app kun je vlot:

  • Een ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven KBC regelt dan achter de schermen alle administratieve rompslomp voor je. 
  • Eenvoudig contact opnemen met je verzekeringsagent, de KBC-bijstandscentrale, VAB (bij pech). 
  • Kostbare bezittingen bewaren in een foto-album: Als je een voorwerp verliest of kwijtraakt door een diefstal, kun je dan naar de foto’s in het album verwijzen. Bovendien krijg je nu met de gratis weeralarmservice in KBC Assist meldingen van noodweer in de buurt. Samen met handige schadebeperkende tips kan je zo tijdig je huis, tuin en voertuig veiligstellen.


Voor wie is KBC Assist?

Je kunt als particuliere KBC-klant gratis gebruikmaken van KBC Assist als je één of meerdere schadeverzekeringen hebt bij KBC. 


Hoe werkt KBC Assist?

1. **Download gratis KBC Assist op je smartphone**2. **Registratie gebeurt éénmalig via KBC Mobile of een aanmeldcode**

Heb je KBC Mobile geïnstalleerd op je smartphone? Dan is registratie eenvoudig. Kies dan voor ‘Aanmelden met KBC Mobile’ in het eerste scherm. KBC Assist zal automatisch verbinding maken met KBC Mobile. 

Heb je geen KBC Mobile geïnstalleerd, dan kan je ook nog registreren. Kies voor ‘Aanmelden zonder KBC Mobile’ in het eerste scherm. iOS-gebruikers kunnen verder met hun bankkaart en kaartlezer registreren.

Je kan ook kiezen om een aanmeldcode te ontvangen, dit zowel op Android als iOs. Opgelet, om je een aanmeldcode te kunnen bezorgen dienen we over je recente en correcte gegevens te beschikken. Voor meer gedetailleerde informatie over KBC Assist, klik hier .

Geplaatst op feb 19, 2018

← Ga terug