Gebouwen/Goederen

Brandverzekering

Uw woning of uw appartement is een kostbare investering. Als goede huisvader doet u er alles aan om te vermijden dat uw bezit wordt beschadigd. Maar alles voorzien is niet mogelijk.  Wat indien er door een kortsluiting brand uitbreekt, uw woning of appartement beschadigd wordt door de stormwind, ... Deze oorzaken hebt u niet in de hand en de kosten van de schade kunnen hoog oplopen.
Bovendien kan uw woning ook schade toebrengen aan anderen. Dat lijkt misschien eigenaardig, maar bij een brand door kortsluiting kan bijvoorbeeld ook het gebouw naast uw huis vuur vatten. In dat geval kan u burgerlijk aansprakelijk zijn en dan lopen de kosten nog hoger op.
U kan dus best de woning verzekeren. Dat geldt trouwens voor zowel eigenaars als huurders. Huurders moeten immers op het einde van het contract de woning in de oorspronkelijke staat teruggeven. Wanneer er schade is, kan de huurder daarvoor aansprakelijk zijn.

Diefstalverzekering

Uw bezittingen zijn u kostbaar: televisie, computer, meubels, juwelen, kunstwerken, kledij, ... Helaas trekken waardevolle spullen ook de aandacht van personen met minder nobele bedoelingen. Diefstal is emotioneel erg zwaar, maar kan tegelijk ook heel wat financiële zorgen met zich meebrengen.
Een diefstalverzekering dekt elke (poging tot) diefstal van goederen. Bovendien worden ook beschadigingen veroorzaakt door inbraak vergoed.

Alle bouwplaatsrisico's

Bouwen houdt altijd risico's in. Zolang de werken aan de gang zijn, kan er altijd wel iets gebeuren waardoor u extra schade lijdt. Door hevige wind waait een pas gezette muur om. Of de kraan kantelt en komt op het halfafgewerkte gebouw terecht. Of u ontdekt 's morgens dat het net geleverde pallet mozaïektegels gestolen is...
Het spreekt voor zich dat die schade een extra hap uit uw budget neemt. Daarom is het handig als u voor zulke gevallen bij een verzekeraar terecht kan. Een verzekering bouwplaatsrisico's bewijst dan zijn meerwaarde. Bovendien wordt ook de aansprakelijkheid ten aanzien van derden gedekt. Het vallende muurtje kan immers ook op de wagen van u toekomstige buurman terechtkomen.

Wenst u een offerte op maat, stuur ons het contactformulier door en wij nemen spoedig contact met u op.

Wenst u bijkomende informatie inzake de verschillende mogelijkheden dan kan u een kijkje nemen op de website van KBC, klik hier.