Gezin

Pensioenopbouw

Net zoals iedereen wil u op het einde van uw carrière kunnen genieten van een welverdiend pensioen. Aangezien de laatste jaren steeds duidelijker wordt dat het wettelijk pensioenstelsel onder zware druk staat, is het verstandig om zelf aan pensioenopbouw te doen. U kan aan pensioenopbouw doen via een levensverzekering of een verzekering pensioensparen. Wij helpen u graag verder zodat u een  correcte keuze kan maken.

Meer informatie over KBC Life pension plan vindt u door hier te klikken.

Overlijdensverzekering

Een overlijden is altijd een tragische gebeurtenis. In tegenstelling tot het onvermijdelijke emotionele drama, kan een mogelijk financieel voor de nabestaanden drama vermeden worden door een overlijdensverzekering.

Meer informatie over de KBC Overlijdensverzekering vindt u door hier te klikken.

Hospitalisatieverzekering

Niemand gaat met plezier naar het ziekenhuis. Maar soms is het nodig. Het ziekenhuispersoneel werkt aan uw gezondheid, de wettelijke ziekteverzekering maakt de financiële last wat lichter maar betaalt niet alles terug. Op die manier kunnen uw kosten nog erg hoog oplopen. U kan u dus best bijkomend verzekeren voor een ziekenhuisopname. Daarvoor dient de hospitalisatieverzekering. Daarbij zijn allerlei formules mogelijk, meestal worden zelfs de kosten van vòòr en nà de opname vergoed.

Meer informatie over de KBC Hospitalisatieverzekering vindt u door hier te klikken.

Bijstand

U wordt ziek. U kwetst zichzelf. Dat is vervelend als dat dicht bij huis gebeurt. Het is nog lastiger als het u ergens ver over de grenzen overkomt. De juiste medische zorgen krijgen is niet altijd even vanzelfsprekend.U hebt wagenpech, in België of elders in Europa. Natuurlijk kan u dat missen als kiespijn.Gratis hulp van een bijstandsverlener kan dan het leed verzachten. Hij of zij helpt u de zorgen of de oplossing te vinden die u nodig hebt.

Meer informatie over de KBC Reisverzekering vindt u door hier te klikken.

 

Deze opsomming van verzekeringen is niet limitatief, denkt u nog aan andere verzekeringen of wenst u bijkomende informatie inzake de vermelde verzekeringen, stuur ons het contactformulier door en wij nemen spoedig contact met u op.