Verzekeringsproducten

De waaier aan verzekeringsproducten is erg uitgebreid.  Het is echter belangrijk om na te gaan, in samenspraak met uw makelaar, welke verzekeringen aan uw behoeften en verlangens voldoen. Zo zal het verzekeringspakket van een particulier (bediende, arbeider, ambtenaar) verschillen van een zelfstandige of bedrijfleider. Voor elke situatie kan er een verzekeringspakket op maat uitgewerkt worden.

Ondernemingen en zelfstandigen

Als bedrijfleider of zelfstandige neemt u elke dag berekende risico's. Risico's nemen behoort tot het ondernemerschap maar een grote groep van risico's kunnen verzekerd worden. De onderstaande rubrieken bieden u de mogelijkheid om zelf al na te gaan welke zekerheid u zoekt.


Indien u graag hebt dat wij u verderhelpen, kan u ons dit laten weten via het contactformulier.

Particulieren

Als uw verzekeringsmakelaar willen wij u graag bijstaan, het is niet eenvoudig om de juiste weg te vinden tussen de verschillende verzekeringen. De mogelijke verzekeringen worden opgesomd in de onderstaande rubrieken.

Indien u graag hebt dat wij u verderhelpen, kan u ons dit laten weten via het contactformulier.

Indien u een offerte wenst, nemen we graag contact met u op. Opdat wij u reeds gericht te woord zouden kunnen staan, vragen wij u om via "Aanvraag offerte" ons reeds enkele gegevens te bezorgen.