Personen

Onder deze rubriek vinden we de volgende mogelijkheden terug:

Arbeidsongevallen

Als werkgever wil u instaan voor het welzijn en de veiligheid van uw werknemers. Ondanks de nodige voorzorgen, kunnen er zich af en toe ongevallen voordoen. Doet het ongeval zich voor op het werk of tijdens de reis naar en van het werk, in beide gevallen hebben uw werknemers recht op een vergoeding. De arbeidsongevallen verzekering is wettelijk verplicht en zorgt voor een bij wet voorziene tussenkomst in de kosten naar aanleiding van dit ongeval.

Meer details omtrent de arbeidsongevallenverzekering van KBC vindt u door hier te klikken.

Pensioenopbouw

Net zoals iedereen wil u op het einde van uw carrière kunnen genieten van een welverdiend pensioen. Aangezien de laatste jaren steeds duidelijker wordt dat het wettelijk pensioenstelsel onder zware druk staat, is het verstandig om zelf aan pensioenopbouw te doen. Als zelfstandige hebt u verschillende mogelijkheden. Ons kantoor staat u bij om de juiste keuze te maken uit de verschillende formules zoals:

Overlijdensverzekering

Een overlijden is altijd een tragische gebeurtenis. In tegenstelling tot het onvermijdelijke emotionele drama, kan een mogelijk financieel voor de nabestaanden drama vermeden worden door een overlijdensverzekering.

Meer details omtrent de KBC-overlijdensverzekering vindt u door hier te klikken.

Arbeidsongeschiktheid

Indien u door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt raakt en u rekent op de wettelijke tussenkomsten vanuit het ziekenfonds, zal u merken dat deze tegemoetkomingen eerder beperkt zijn. Om uw inkomsten op een aanvaardbaar niveau te houden, kan u best een gewaarborgd inkomen afsluiten. Zo vermijdt u zorgen bij een periode van arbeidsongeschiktheid.

Meer details omtrent de verzekering gewaarborgd inkomen van KBC vindt u door hier te klikken.

Hospitalisatieverzekering

Niemand gaat met plezier naar het ziekenhuis. Maar soms is het nodig. Het ziekenhuispersoneel werkt aan uw gezondheid, de wettelijke ziekteverzekering maakt de financiële last wat lichter maar betaalt niet alles terug. Op die manier kunnen uw kosten nog erg hoog oplopen. U kan u dus best bijkomend verzekeren voor een ziekenhuisopname. Daarvoor dient de hospitalisatieverzekering. Daarbij zijn allerlei formules mogelijk, meestal worden zelfs de kosten van vòòr en nà de opname vergoed.

Meer details omtrent de hospitalisatieverzekering van KBC vindt u door hier te klikken.

Bijstand

U wordt ziek. U kwetst zichzelf. Dat is vervelend als dat dicht bij huis gebeurt. Het is nog lastiger als het u ergens ver over de grenzen overkomt. De juiste medische zorgen krijgen is niet altijd even vanzelfsprekend. U hebt wagenpech, in België of elders in Europa. Natuurlijk kan u dat missen als kiespijn. Gratis hulp van een bijstandsverlener kan dan het leed verzachten. Hij of zij helpt u de zorgen of de oplossing te vinden die u nodig hebt.

Meer details omtrent de reis- en bijstandsverzekering van KBC vindt u door hier te klikken.

Deze opsomming van verzekeringen is niet limitatief, denkt u nog aan andere verzekeringen of wenst u bijkomende informatie inzake de vermelde verzekeringen, stuur ons het contactformulier door en wij nemen spoedig contact met u op.