Skip to main content

De roots van Verzekeringen Keersmaekers liggen in de Boerenbond. Zoals dat vroeger de gewoonte was, deed “de zaakvoerder van den Boerenbond” alles tegelijk. Hij was beheerder van Raiffeisenkas, deed de verzekeringen voor “den ABB” en was “mazout- en kolenleverancier”. Zo ook de “Vava Keersmaekers”. Elk van zijn zonen nam een deel over;

Zo nam Louis Keersmaekers in 1970 het verzekeringskantoor over. Hij bouwde het kantoor in een hoog tempo uit en al snel kwam Maria Mertens als iin van de eerste bedienden het kantoor vervoegen. Enkele jaren later volgde Ria keersmaekers.

Ondertussen werkten ook zijn twee kinderen Raf en Ilse mee in het kantoor dat in die tijd nog in de Heuvelstraat gevestigd was. Al vlug werd het daar te klein en de verhuis naar een grotere locatie drong zich op. Hun oog viel op een pand in de Molenlei. In 1991 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie.

Ondertussen waren Annick Mols en Filip Van Hoof de rangen komen vervoegen. In 1998 werden ook de ABB logo’s aan het kantoor vervangen door het KBC logo.

De laatste jaren kende het kantoor een sterke groei en werd het team verder versterkt met Dimitri Geentjens,  Marijke Baeten, Gina Van Heucke, Marijke De Raedt en Jan-Bart Verlinden.

In 2012 verliet Marijke De Raedt het kantoor en werd het team versterkt met Wendy Keustermans. Omdat hierdoor het kantoor uit zijn voegen begon te barsten, verhuisden we eind 2013 naar een nieuw kantoor op de Provinciesteenweg. Sindsdien werd ons team nog versterkt met Wendy Staes en Kimberly Princen.

Samen vormen we een sterk team en staan we elke dag voor u klaar!